Με σκορ 3-2 επικράτησε απόψε ο Παναθηναϊκός της Ρόμα στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, για την φάση των 32 του UEFA Europa League. Ο Βούτσινιτς στο 29’ πέτυχε για τους φιλοξενούμενους το 0-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του Α’ ημιχρόνου. Ο νεοεισελθών στον αγώνα Δημήτρης Σαλπιγγίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Παναθηναϊκό στο 67΄, αλλά η Ρόμα κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ με 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιζάρο στο 81’. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προτού περάσουν 60 δευτερόλεπτα από την ώρα που μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή (84’) ισοφάρησε εκ νέου για το «Τριφύλλι» σε 2-2 και ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό Παναθηναϊκός – AS Roma 3-2. Ο επαναληπτικός αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης στις 25/2.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας. Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (64’ Σαλπιγγίδης), Καραγκούνης, Λέτο (85’ Μαρίνος), Νίνης (84’ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

AS Roma: Ζούλιο Σέρτζιο (40’ Ντόνι), Ζουάν, Πιζάρο, Βούτσινιτς (70’ Μενέζ), Ταντέϊ (75’ Τσέρτσι), Μότα, Ντε Ρόσι, Ριίσε, Μπαπτίστα, Μπουρντίσο, Μπρίγκι.