Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τρίτη 23/2 και ώρα 18:30 με πτήση charter. H συνέντευξη τύπου του προπονητή του «τριφυλλιού» κ. Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στις 18:30 στο Στάδιο Olimpico και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Ρώμη με πτήση charter, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα την Πέμπτη 25/2.

H συνέντευξη τύπου του προπονητή των γηπεδούχων κ.Claudio Ranieri θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στις 12:30, στο προπονητικό κέντρο “FULVIO BENARDINI” και η προπόνηση της AS Roma θα διεξαχθεί νωρίτερα (11:00) στο ίδιο μέρος. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

*Όλες οι ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα της ομάδας, είναι με βάση την εκάστοτε τοπική ώρα.