Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, οι οποίοι πρόκειται να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση Tottenham Hotspur – Παναθηναϊκός για την 6η Αγωνιστική του UEFA Europa League 2012/13, για τους κανόνες που ισχύουν στο White Hart Lane του Λονδίνου, σύμφωνα με τις οδηγίες της γηπεδούχου ομάδας:

1) Απαγορεύονται αυστηρά τα καπνογόνα, τα βεγγαλικά και κάθε είδους πυροτεχνήματα. Εάν τέτοια αντικείμενα βρεθούν στην κατοχή των φιλάθλων -κατά τον σωματικό έλεγχο πριν την είσοδό τους στο γήπεδο-,αυτοί θα συλλαμβάνονται από την Αστυνομία.

2) Απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο γυάλινων μπουκαλιών, τα οποία πρέπει να εναποτίθενται στους σχετικούς κάδους. Επίσης, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ περιμετρικά του γηπέδου και ως εκ τούτου φίλαθλοι που θα βρεθούν υπό την επήρεια αλκοόλ και έχοντας στην κατοχή τους αλκοολούχα ποτά, θα στερούνται του δικαιώματος εισόδου στο γήπεδο.

3) Επιτρέπεται να αναρτηθούν σημαίες και πανό εφόσον σε αυτά δεν αναγράφεται πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο, με λέξεις ή/και με εικόνες. Τα πανό και οι σημαίες θα ελέγχονται πριν την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

4) Περιμετρικά του γηπέδου αλλά και εντός αυτού θα υπάρχει προσωπικό που θα ομιλεί την ελληνική, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων φιλάθλων.

5) Το White Hart Lane είναι γήπεδο στο οποίο απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους του χώρους του και ως εκ τούτου παρακαλούνται οι φίλαθλοι να σεβαστούν την απαγόρευση.

6) Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι είναι πιθανή η ολιγόλεπτη παραμονή τους στις κερκίδες του White Hart Lane μετά το τέλος του αγώνα, για την μεγαλύτερη ασφάλειά τους. Εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.