Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για τον εντός έδρας αγώνα Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης να αποστείλουν τα αιτήματα τους ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα (την οποία θα βρείτε κάνοντας click εδώ), ΑΥΣΤΗΡΑ έως την Πέμπτη 4 Μαρτίου και μέχρι τις 12 μ.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε μέσο να είναι συγκεντρωτικά. Κάθε μέσο θα συμπληρώνει την φόρμα μία φορά αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο αυτής, όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων του που επιθυμούν να διαπιστευτούν, χωρίζοντας τα με ένα σημείο στίξης (κόμα ή τελεία). Οι φωτορεπόρτερ δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν την διαδικασία υποβολής αιτημάτων καθώς η είσοδος τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και των όλο και πιο αυστηρών περιορισμών που τίθενται από την UEFA όσο προχωράει η διοργάνωση, ο αριθμός των διαπιστεύσεων που μπορούν να εκδοθούν είναι συγκεκριμένος και ιδιαίτερα περιορισμένος.

Για τον λόγο αυτό, οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσον έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες: έως 4*
Πολιτικές Εφημερίδες: έως 2
Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: έως 2
Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 3
Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1
Site: 1
Άλλα Έντυπα: 1 (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)

Μη αθλητικά sites και ραδιοφωνικοί σταθμοί (που δεν μεταδίδουν τον αγώνα) θα διαπιστεύονται μόνον εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα.

Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσον από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα ξαναδιαπιστευθεί για κανένα ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Τέλος, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ από κάθε μέσον επιτρέπεται να παραβρίσκεται στις Συνεντεύξεις Τύπου τις παραμονές των αγώνων.

*Οι διαπιστεύσεις που δικαιούνται αθλητικές εφημερίδες που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων είναι έως 2.