Με τελικό σκορ 2-3 επικράτησε απόψε ο Παναθηναϊκός επί της AS Roma στο Ολίμπικο, και προκρίθηκε στην φάση των 16 του UEFA Europa League με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ρίισε στο 11’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το «Τριφύλλι» ισόφαρισε με το πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης και εκτέλεσε ο Σισέ στο 40’. Τρία μόλις λεπτά αργότερα, ο Νίνης πέτυχε το 1-2 με ένα εκπληκτικό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ντόνι, και την εντυπωσιακή αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε ο Σισέ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του Α’ ημιχρόνου. Η Ρόμα μείωσε στο 67’ με τον Ντε Ρόσι, διαμορφώνοντας το τελικό AS Roma – Παναθηναϊκός 2-3. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης στις 11 και στις 18 Μαρτίου.

AS Roma: Ντόνι, Ζουάν, Μεξές, Βούτσινιτς, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Ρίισε, Περότα, Τσέρτσι (68′ Μενέζ), Μπρίγκι (46′ Μπαπτίστα), Κασέτι.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Νίνης (72′ Ζιλμπέρτο), Σαλπιγγίδης (87′ Λέτο), Σισέ (90+2′).