Την τελευταία του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας και ενδυνάμωσης.

Όλοι οι «πράσινοι» έκαναν καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα και Εσιέν υποβλήθηκαν και σε εργομετρικά τεστ. Ο τελευταίος ακολούθησε το προγραμματισμένο ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Στιλ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο στις 13:25 αεροπορικώς για τη Γερμανία και το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς για την Ολλανδία και το Όστερμπεκ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της φετινής προπετοιμασίας.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Tελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.