Την πρώτη του ήττα -αν και… χωρίς κόστος- γνώρισε στα Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15 ο Παναθηναϊκός, καθώς έχασε με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, λόγω απουσιών, τραυματισμών και τιμωριών, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν στο αρχικό τους σχήμα δέκα Έλληνες, εκ των οποίων μάλιστα οι επτά προέρχονταν από την Ακαδημία τους!

Τα γκολ που κόστισαν τελικά την ήττα ήρθαν από έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον Κώστα Κατσουράνη να σκοράρει από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, ενώ το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού» έκανε ο Πασχάλης Στάικος…

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στην διαδικασία των Play-offs και θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League της επόμενης σεζόν

ΣΚΟΡΕΡ: 41’-61’ Κατσουράνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κατσουράνης, Μπάλλας (67’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες, Καραμάνος (78’ Μπρίτο), Παπάζογλου (58’ Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Δώνης (86’ Στάικος), Νίνης (62’ Μέντες), Μαυρίας, Ντίνας (81’ Αγγελόπουλος), Καρέλης.