Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague με 44 βαθμούς παρέμεινε ο Παναθηναϊκός μετά από την σημερινή του νίκη με 1-2 επί της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Το σκορ άνοιξε ο Σισέ στο 26′ εκμεταλλευόμενος την ωραία κάθετη πάσα του Κατσουράνη και το ημίχρονο έληξε με το “τριφύλλι” να προηγείται 0-1. Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι τα τελευταία του λεπτά και συγκεκριμένα το 88′ όπου σε μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, οι Νίνης και Σισέ αλλάξανε ωραία την μπάλα και ο τελευταίος αφού ντρίπλαρε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων έκανε το 0-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (89′), ο Σουάνης μείωσε για τη Skoda Ξάνθη σε 1-2 το οποίο παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα δίνοντας έτσι στον Παναθηναϊκό τους 3 βαθμούς της νίκης.

Skoda Xanthi: Γκσπούρνικ, Παπαδημητρίου, Φλίσκας (81′ Βασσιλακάκης), Κωστούλας, Τζαγκι, Λέϊτε (71′ Σουάνης), Στρμπα, Έλλινγκτον, Πόϊ, Βάλλας, Λουτσιάνο (64′ Φαμπιανέζι).   

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (85′ Τζιόλης), Κατσουράνης, Λέτο (77′ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (72′ Νίνης), Σισέ.