Το 4Χ4 έκανε ο Παναθηναϊκός στα Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15, «ντουμπλάροντας» παράλληλα τις νίκες του επί του ΠΑΟΚ, τον οποίο κέρδισε αυτή την φορά με 2-0 στη Λεωφόρο, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, παρασυρόμενοι και από τον κόσμο τους που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε -όπως πάντα- φοβερή ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη πριν ακόμα συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα!

Μάλιστα, πριν το πρώτο γκολ, ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι με τον Πράνιτς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στιλ διατήρησε απαραβίαστη την εστία του για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι…

Έτσι, το «τριφύλλι» εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου παρότι απομένουν δυο ακόμα αγωνιστικές στα Play-offs.

ΣΚΟΡΕΡ: 10’ Μαυρίας, 28’ Καρέλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος (81’ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής (67’ Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης, Μαυρίας, Καρέλης (56’ Μπεργκ).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Ρ. Κόστα, Τζαβέλας (58’ Ρατς), Μαντούρο, Σαββίδης (81’ Πούγγουρας), Κάτσε, Κίτσιου (63’ Κωνσταντινίδης) Κουλούρης, Περέιρα.