Με τελικό σκορ 0-2 επικράτησε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας της ΟΠΑΠ Superleague. Το σκορ στο ΕΑΚ Κέρκυρας άνοιξε ο Σισέ από το σημείο του πέναλτι στο 79ο λεπτό. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Κατσουράνης είχε τροφοδοτήσει με ωραία μακρινή μπαλιά τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Κωνσταντόπουλο εντός της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Σισέ, θυμίζοντας κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο οι «Πράσινοι» κέρδισαν το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Ο Κατσουράνης βρήκε τον Σισέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας και στη συνέχεια αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο πρώτος σκόρερ της ΟΠΑΠ Superleague πλάσαρε σε κενή εστία, φτάνοντας αισίως τα 12 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (6’ Γιάντσης), Τσίγκας, Παρασκευαΐδης (82’ Χαμπλ), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάϊν, Μακρής (73’ Φλαβίνιο).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (61’ Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος (35’ Δημούτσος), Βύντρα, Καραγκούνης (61’ Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος.