Ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει το απόλυτο με ισάριθμες νίκες.

Οι “πράσινοι” απείλησαν την εστία Σαχα στο 17΄ με σέντρα-σουτ του Σαλπιγγίδη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ο Κατσουράνης εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των γηπεδούχων, πάσαρε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ο επιθετικός των “πρασίνων” με σουτ μέσα από τη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ. Στο 69΄ το “Τριφύλλι” έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά το πλασέ του Σισέ από πλάγια θέση στη περιοχή πέρασε άουτ. Στο 82′ ο Κατσουράνης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ πλασάροντας από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 87΄ η ΑΕΚ απείλησε με μακρινό σουτ του Λεονάρντο, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη των “πρασίνων”. Στο 89′ νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Σισέ, που βγήκε μόνος απέναντι από τον Σαχά, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζόρβας με σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Αραούχο αρνήθηκε την ισοφάριση στους γηπεδούχους.

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γιαχάγια (67’ Παυλής), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (76’ Ταχτσίδης), Μπλάνκο, Γκερέιρο (71’ Λεονάρντο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Βύντρα, Καντέ (84’ Γκάμπριελ), Μπιέρσμιρ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (62’ Σισέ), Σαλπιγγίδης (79’ Νίνης), Λέτο