Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 30η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαϊδης».

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν αρκετά νωρίς, χάρη σε πολύ ωραία προσπάθεια των Πράνιτς – Χουχούμη, με τον πρώτο να πασάρει στον Μπεργκ κι εκείνον να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, κάνοντας με δυνατό σουτ το 1-0…

Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Μπεργκ σκόραρε ξανά, αυτή την φορά με τον Ζέκα να περνάει την κάθετη μπαλιά, τον Μουνάφο να λαθεύει και να δίνει στον Σουηδό στράικερ του Παναθηναϊκού την ευκαιρία να πλασάρει τον Θεοδωρόπουλο, για το 2-0!

Οι Αρκάδες δεν το έβαλαν κάτω στην επανάληψη και αφού… προειδοποίησαν, με το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Γιαννιώτα στο 54ο λεπτό, αρχικά μείωσαν με την κεφαλιά του Μπαράλες στο 68’, για να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου παίκτη μετά την ανατροπή του από τον Σίλντενφελντ.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά πέντε πόντων αλλά κι ένα ματς παραπάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 6’-47’ Μπεργκ / 68’-72’ Μπαράλες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (24’ Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς, Κλωναρίδης (61’Δώνης), Μπεργκ (72’ Καρέλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83’ Κουρμπέλης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μάσα, Μουνάφο (69’ Αλόκο), Ρόλε, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87’ Πάρα), Μπαράλες.