Με τελικό σκορ 2-1 και ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 του Α’ ημιχρόνου, επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Ολυμπιακού σε ένα κατάμεστο από φίλους του «Τριφυλλιού» Ολυμπιακό Στάδιο. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μιραλάς στο 37’, ενώ το τέρμα της ισοφάρισης για το «Τριφύλλι» πέτυχε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 57’ έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα ακριβείας του Χριστοδουλόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα (62’) σε μία αντεπίθεση των «Πράσινων», ο Λουίς Γκαρσία τροφοδότησε τον Σισέ μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων όπου ανατράπηκε από τον Α. Παπαδόπουλο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε την παράβαση και απέβαλε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει στο 63’ ο Γάλλος επιθετικός και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Πλεσί (66’ Σιμάο), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (46’ Μαρίνος), Γκοβού (46’ Λουίς Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (82’ Ζαϊρί), Ριέρα, Φετφατζίδης (64’ Μοντεστό), Μιραλάς (76’ Μήτρογλου).