Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την δεύτερη διαδοχική νίκη του στη Super League ΟΠΑΠ 2014/15, καθώς στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Οι «πράσινοι» μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα πριν ακόμα συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, αλλά η κεφαλιά του Δώνη στο 7’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου, ενώ ούτε κι ο Κουτρουμπής μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά…

Η… τάξη αποκαταστάθηκε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, με τον Ατζαγκούν να σκοράρει από κοντά, για να έρθουν οι γηπεδούχοι και να ισοφαρίσουν από στημένη φάση, στο 63’ με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Περέιρα, που είχε μπει ως αλλαγή.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είχε κι άλλη «απάντηση», με τον Καρέλη να στέλνει την μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του ΠΑΟΚ, 11 λεπτά πριν τη λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

ΣΚΟΡΕΡ: 63’ Περέιρα / 51’ Ατζαγκούν, 79’ Καρέλης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς (81’ Μάρτενς), Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης (57’ Περέιρα), Αθανασιάδης (57’ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (74’ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς (68’ Λαγός), Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης (60’ Πέτριτς).