Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο Πρωτάθλημα με τρόπο εμφατικό, όπως δείχνει και το τελικό 4-0 απέναντι στον Πανθρακικό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο… 14ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, μετά τη συνεργασία των Πέτριτς και Μπεργκ και το γκολ του Καρέλη, ενώ στο ξεκίνημα -ουσιαστικά- της επανάληψης «καθάρισαν» και το ματς, με τον Πέτριτς να σκοράρει με κοντινή προβολή…

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν κατέβασε ρυθμό, αλλά αντιθέτως έφτασε και στην επίτευξη δυο ακόμα τερμάτων. Αρχικά, με την σέντρα του Νάνο και την καλοζυγισμένη κεφαλιά του Ζέκα στο 79ο λεπτό, ενώ ο Μπεργκ έβαλε τo κερασάκι στην τούρτα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Θρακιωτών στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΣΚΟΡΕΡ: 1’ Καρέλης, 51’ Πέτριτς, 79’ Ζέκα, 91’ Μπεργκ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (82’ Ντίνας), Καρέλης (81’ Κλωναρίδης), Πέτριτς (81’ Δώνης), Μπεργκ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης (56’ Οκάτσι), Ντιγκινί, Κάσες, Εμπόου, Τσουμάνης (82’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης (55’ Ρομέου), Ποτουρίδης.