Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια -αν και… ανώδυνη- υπέστη στα Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15 ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, μετά την… πρόωρη εξασφάλιση της πρωτιάς, ωστόσο ακόμα κι έτσι είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Μάρτκους Μπεργκ κυρίως και να πάρουν το πέμπτο τους «τρίποντο»…

Στα αξιοσημείωτα, πάντως, συγκαταλέγεται και η διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού για πέμπτο διαδοχικό ματς στα Play-offs, ενώ το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Στάθη Ταυλαρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 94’!

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (81’ Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60’ Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (69’ Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (89’ Παπαχρήστος), Φερνάντες (66’ Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (59’ Ρόλε), Σκούρτης.