Με τελικό σκορ 1-3 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Ηρακλή εκτός έδρας,στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague. Οι «Πράσινοι» ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Σισέ έφυγε ταχύτατα από τα δεξιά, και στο ύψος της μικρής περιοχής σέντραρε στον Πετρόπουλο ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ στο Καυτανζόγλειο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 36′ με τον Μαχόπ, αλλά έξι λεπτά μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Αυτή την φορά ο Σισέ βγήκε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Πετρόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 83′ εκμεταλλευόμενος την επαναφορά της μπάλας έπειτα από απόκρουση σε σουτ του Σισέ.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Αραμπατζής (71′ Καϊτά), Πάμπλο Μαρτίν, Ντάνι, Μάρα, Κανακούδης (70′ Ρόμπλες), Μαχόπ (81′ Βούτσιας), Ζερκά, Επαλέ

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι (90′ Σεϊταρίδης), Καντέ, Σπυρόπουλος (39′ Ιωαννίδης), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Καραγκούνης, Σισέ, Πετρόπουλος (71′ Χριστοδουλόπουλος)