Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Εργοτέλη με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στην περιοχή του Εργοτέλη κατάφερε και πήρε το προβάδισμα όταν μετά από εκτέλεση φαουλ του Καραγκούνη, ο Τζιμπρίλ Σισέ με εξαιρετική προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πόζα.
Στο 14ο λεπτό ο Μπίερσμιρ έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Λέτο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Σισέ, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 38΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν η κεφαλιά του Μπέτο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι «πράσινοι» απάντησαν στην ευκαιρία των γηπεδούχων με γκολ από τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος δέχθηκε την πάσα του Σαλπιγγίδη, μπήκε από αριστερά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Πόζα απέκρουσε το σουτ του Λέτο από αριστερά.

Στο 60΄ νέα ευκαιρία για τους «πράσινους» με σουτ του Λέτο έξω από τη περιοχή, αλλά ο Πόζα μπλόκαρε την μπάλα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σεμπάστιαν Λέτο πέτυχε το δεύτερο του γκολ και τρίτο για τον Παναθηναϊκό, όταν μετά από κόντρες στην περιοχή, έστειλε για 3η φορά την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πόζα.

Eργοτέλης: Πόζα, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ρομάνο, Ορφανός (54′ Βερπακόφσκις), Μπέτο, Μπούντιμιρ, Τσενσάουσκις.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Δάρλας, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (60′ Σιμάο), Λέτο, Καραγκούνης (80′ Νίνης), Σισέ, Σαλπιγγίδης (72′ Γκάμπριελ).