Με ένα γκολ του Σωτήρη Νίνη απο απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 10ο λεπτό επικράτησε ο Παναθηναϊκός του ΠΑΟΚ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague. Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι και στη συνέχεια κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στην άμυνα του. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Σπυρόπουλος στο 44’ έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατά συνέπεια την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ έδειξε από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τις επιθετικές του διαθέσεις και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Ίβιτς στο 59’. Η αποβολή του Κοντρέρας (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 75’ εξισσορόπησε τον αγώνα και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του μέχρι το σφύριγμα της λήξης παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (83’ Αρίας), Σνάουτσνερ (46’ Μουσλίμοβιτς), Τσουκαλάς (59’ Αθανασιάδης), Εττό.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μαρίνος, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (90’+3 Σιμάο), Νίνης (68’ Καραγκούνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (45’+1 Ιωαννίδης).