Τέλος στο σερί των οκτώ διαδοχικών νικών στο Πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, για την 26η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από νωρίς, χάρη σε ωραία ατομική προσπάθεια του Μαρσελίνιο και έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του «τριπόντου» με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Δασκαλόπουλος, για υποτιθέμενο μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη πάνω στον Λαζαρίδη…

Με τον Ούμπιντες μάλιστα να στέκεται τυχερός στην εκτέλεσή του, αφού ο Στιλ απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας των «πράσινων» και κατέληξε στα δίχτυα του, πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ο Κορίνθιος ρέφερι απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Δώνη, στο 65ο λεπτό, σε μια φάση που δεν θα είχε γίνει… ποτέ, αν προηγουμένως είχε υποδείξει το χέρι-φάουλ του Δημούτσου, σε σέντρα του Νίνη!

ΣΚΟΡΕΡ: 10’ Μαρσελίνιο, 59’ (πεν.) Ούμπιντες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κατσουράνης, Δημούτσος (88′ Κιβρακίδης), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο (61′ Μπρίτο), Ναπολεόνι (80′ Καράσκο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (21’ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς (68’ Μέντες), Καρέλης (55’ Νίνης), Μπέργκ.