Μεγάλη νίκη μέσα στο Βεζερσταντιον κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης με 3-0 πήρε απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι πήραν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση και πλέον έχουν τέσσερις βαθμούς στον όμιλο.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τρομερή διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 13′ μετά από εκτέλεση φαουλ του Καραγκούνη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βίζε και στην επαναφορά ο Μάντζιος με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Οι Γερμανοί απείλησαν την εστία του Παναθηναϊκού στο 29′ μετά από εκτέλεση φαουλ του Ντιέγκο και προσπάθεια του Πιζάρο, αλλά ο Γκαλίνοβιτς εξ επαφής απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι” ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους και στο 58′ ο Τζιόλης βρήκε με κάθετη πάσα τον Βαγγέλη Μάντζιο που απέφυγε με ωραία προσποίηση τον αντίπαλο του, πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέρντερ ανοίγοντας το σκορ. 12 λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 2-0 με τον Γιώργο Καραγκούνη που έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη περιοχή σε πλάγια θέση αριστερά και με καταπληκτικό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βίζε. Στο 83′ οι “πράσινοι” έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ. Ο Ζιλμπέρτο πάσαρε στον Μούν ο οποίος μπήκε στη περιοχή από δεξιά έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Αλέξανδρο Τζιόλη που με σουτ στο ύψος της μεγάλη περιοχής σημείωσε το 3-0.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Πάσανεν, Νάλντο, Μπάουμαν, Βράνιες (64′ Χαντ), Ρόζενμπεργκ, Ντιέγκο, Εζίλ, Πρεντλ (46′ Φριτζ, 68′ Σανόγκο), Πιζάρο, Μερτεζάκερ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Τζιόλης, Μάντζιος (89′ Σαλπιγγίδης), Καραγκούνης (79′ Γκούμας), Γκάμπριελ (75′ Μουν)