Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην δεύτερη φάση του Κυπέλου Ελλάδας ΟΤΕ ο Παναθηναϊκός, μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον ΑΟ Χανίων, με αποτέλεσμα μάλιστα να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην τρίτη φάση της διοργάνωσης ως πρώτος από τον όγδοο όμιλο.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Νίνη, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ έδειξαν να «καθαρίζουν» τη νίκη με τον Κλωναρίδη πριν το ημίωρο. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι λίγο αργότερα…

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μείωσαν χάρη στον Κρητικό -που προέρχεται από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού»- ενώ είχαν κι αυτοί δοκάρι, σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκοτοβού. Για να φτάσουν, μάλιστα, στην πολυπόθητη γι’ αυτούς ισοφάριση μέσα σε 10 λεπτά, με το γκολ του Πάγκαλου, που τους χάρισε και το δεύτερο «εισιτήριο» του ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Κότσαρης έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό.

ΣΚΟΡΕΡ: 75’ Κρητικός, 84’ Πάγκαλος / 17’ Νίνης, 29’ Κλωναρίδης

ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ: Σικαλιάς, Παγώνης Αν., Μανωλάς, Γκοτοβός, Κοντεών, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο (56’ Καραγιάννης), Καραλής (66’ Μαρτσάκης), Γκούμας (73’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (77’ Νάνο), Δώνης, Λαγός (71’ Μπούι), Καρέλης, Νίνης, Ντίνας, Κλωναρίδης (71’ Μπαϊράμι).