Ισόπαλος 0-0 αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός με την Μίλαν σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Pontiac Silverdome, στο Ντιτρόϊτ των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρά την φαινομενικά φτωχή επιθετική δραστηριότητα την οποία υποδηλώνει το τελικό αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη. Μάλιστα, στο 55ο λεπτό ο Σίντνεϊ Γκοβού πέτυχε γκολ για τους «Πράσινους» το οποίο όμως δεν μέτρησε λανθασμένα, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας του Ιταλού πορτιέρο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, μέσω της οποίας η Μίλαν αναδείχτηκε νικήτρια με 3-5. Το «Τριφύλλι» πραγματοποίησε μια ακόμη θετική εμφάνιση μετά και το φιλικό με την Ίντερ στο Τορόντο και επιστρέφει στην Αθήνα για το τελικό στάδιο της προετομασίας, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας (46’ Καρνέζης), Καντέ (85’ Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ (85’ Ιωαννίδης), Σεϊταρίδης (65’ Βύντρα), Σπυρόπουλος (72’ Μπιάρσμιρ), Σιμάο (85’ Δημούτσος), Κατσουράνης (65’ Ζιλμπέρτο), Νίνης (65’ Μαρίνος), Γκοβού (65’ Καραγκούνης), Λέτο (85’ Μαυρίας), Σισέ (85’ Πετρόπουλος).

Μίλαν: Αμπιάτι (46’ Αμέλια), Γκατούζο (75’ Αμπάτε), Ζέεντορφ (61’ Στραάσερ), Νέστα (61’ Παπασταθόπουλος), Φλαμινί, Ζαμπρότα, Μποριέλο (67’ Μπερέτα) , Τιάγκο Σίλβα (46’ Μπονέρα), Μέρκελ (78’ Νόβινιτς), Οντουαμάντι (78’ Όντο), Αντονίνι.