Την δεύτερη τους ήττα στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20 γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, που έχασαν με 3-1 από εκείνους της Skoda Ξάνθης, για την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι ακρίτες ξεκίνησαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 19ο λεπτό, με τον Μπουνταγκίδη να εκμεταλλεύεται ένα λάθος του Στάικου και να πλασάρει τον Βασίλα. Παράλληλα, λίγα λεπτά αργότερα, είχαν και δοκάρι, σε κεφαλιά του Χατζητερζόγλου…

Ωστόσο, οι «πράσινοι» άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και αφού πρώτα… προειδοποίησαν με τον Λάμπρου, έφτασαν στην ισοφάριση στο 41′ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βγαίνει στην «πλάτη» της άμυνας της Ξάνθης και με πλασέ να περνάει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και αφού πρώτα είδαν τους Νιούμαν και Στάικο να χάνουν τις ευκαιρίες να τους βάλουν μπροστά στο σκορ, δέχτηκαν εκείνοι το 2-1, από τον Ορφανίδη στο 66’.

Ο Λάμπρου στάθηκε άτυχος στο 72ο λεπτό καθώς η ωραία προσπάθεια που έκανε, με κατάληξη ένα γυριστό βολ πλανέ, σταμάτησε στο δοκάρι του Σταθάκη, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν παράπονα από τον Δραμινό διαιτητή Παρχαρίδη, καθώς διαμαρτύρονται για χέρι στην φάση του 2-1 αλλά και οφσάιντ στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων…

ΣΚΟΡΕΡ: 19’ Μπουνταγκίδης, 66’ Ορφανίδης, 93’ Χατζής / 41’ Αγγελόπουλος

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Πουλουκτσής, Μπουνταγκίδης, Χατζής, Ορφανίδης, Λαζαρίδης (46’ Χατζηχασάνογλου), Δημητριάδης (58′ Κώστας), Φασίδης (89′ Σαμπανίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Τριανταφυλλόπουλος (80′ Παπανικολάου), Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν (62′ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου, Μίγγος.