Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, όπως μαρτυράει και το τελικό 5-0 επί του Εργοτέλη στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» ήταν… καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8’ μετά από ασίστ του Πέτριτς και γκολ του Κλωναρίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πράνιτς «σέρβιρε» και ο Μπεργκ έκανε το 2-0, ενώ στο 15ο λεπτό ο Σουηδός επιθετικός αξιοποίησε την πάσα του Πέτριτς για το 3-0…

Την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Ταυλαρίδης, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Χουχούμη από αριστερά, σημειώνοντας με κεφαλιά το πρώτο του γκολ με το τον Παναθηναϊκό, ενώ το τελικό 5-0 ήρθε στο 42’ με τον Μπεργκ να γίνεται αποδέκτης της τρίτης ασίστ του Πέτριτς και να σκοράρει, σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ!

Οι Κρητικοί στον αντίποδα είχαν να επιδείξουν μόνο την φάση του 4ου λεπτού, όταν το φάουλ του Μπογκντάνοφ βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Στιλ και πέρασε άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 8’ Κλωναρίδης, 12’-15’-42’ Μπεργκ, 23’ Ταυλαρίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης (78’ Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (60’ Νίνης), Πέτριτς (73’ Καρέλης), Μπεργκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Χαντί (46’ Χαλκιαδάκης), Ρέντζας, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φιντέλεφ, Σιμάο, Γιουσούφ (73’ Κούτρης), Μπογκντάνοφ (27’ Κανέ).