Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε ο Παναθηναϊκός από την Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό για την 3η αγωνιστική . Οι “πράσινοι” πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 78΄ με τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Το “Τριφύλλι” απείλησε την εστία του Ρόκα στο 16΄ με σουτ του Σισέ το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λέτο έβγαλε την σέντρα, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ρόκα μπλόκαρε εκ νέου την προσπάθεια του Γάλλου επιθετικού των “πρασίνων”. Στο 37΄ ο Λέτο έκανε την σέντρα σουτ αλλά ο Ρόκα έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 42΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Κατσουράνης με πάσα βρήκε τον Νίνη που μπήκε στη περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά ο Ρόκα έσωσε την εστία του.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι “πράσινοι” κέρδισαν κόρνερ, ο Λέτο εκτέλεσε, ο Σαριέγκι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ρόκα έδιωξε. Αμέσως μετά το “Τριφύλλι” κέρδισε νέο κόρνερ. Ο Νίνης εκτέλεσε, ο Κατσουράνης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε εκ νέου σώζοντας την εστία του. Στο 55΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Κανωτίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 78΄ ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο “Τριφύλλι”. Ο Σισέ από δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Σεμπάστιαν Λέτο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας την νίκη στους “πράσινους”.

Πανθρακικός: Ρόκα, Κανωτίδης, Κλέμεντ, Μπαχαρίδης, Τζόκιτς, Ορακ, Ολίσε(66΄ Αργυρίου), Καπετάνος(62΄ Ντιαλό), Φαγιάρδο, Καζάκης, Μπουβάλ(57΄Ενγκαμπί)

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Καραγκούνης(80΄ Ζιλμπέρτο) , Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης(78΄ Πετρόπουλος), Λέτο, Νίνης(68΄Χριστοδουλόπουλος), Σισέ