Το βραβείο του Best Goal της 19ης αγωνιστικής, για το τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό και το οποίο αναδείχτηκε κορυφαίο με ποσοστό 45,80% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η SuperLeague Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, απονεμήθηκε σήμερα στον Μάικλ Εσιέν.

Η βράβευση του Γκανέζου μέσου πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον προπονητή της ομάδας Κ13 του «τριφυλλιού», Μανώλη Παπαδάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικλ Εσιέν:

Για τη βράβευση του και γεγονός ότι πέτυχε ένα όμορφο τέρμα στη Λιβαδειά: «Δεν σκοράρω πολλά γκολ, αλλά όταν το κάνω σιγουρεύομαι ότι είναι καλό! Είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο και ελπίζω να προσφέρω πολλά περισσότερα στον Παναθηναϊκό».

Οι δηλώσεις του Μανώλη Παπαδάκη:

Για το γκολ και την βράβευση του Εσιέν: «Είμαι χαρούμενος που έδωσα το βραβείο στον Εσιέν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον πλανήτη. Είναι χαρά μας που είναι στον Παναθηναϊκό. Χαρά για τους συμπαίκτες, τον κόσμο, τους προπονητές και τους παίκτες της Ακαδημίας. Γενικότερα είναι ένα ίνδαλμα και όλα τα παιδιά έχουν όνειρο να γίνουν και αυτοί σαν εκείνον και γιατί όχι ακόμα καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι που ανήκει στην ομάδα μας».