Την προσωπική του… σφραγίδα κατάφερε να βάλει ο Λέτο στη σημερινή επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στη SuperLeagueΕλλάδα, καθώς με τα δυο του γκολ οδήγησε την ομάδα μας στο 3-2 και την κατάκτηση τριών ακόμα βαθμών!

Ο Αργεντινός άσος βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι» τον Ιανουάριο, ενώ μετά από αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός -που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, προκειμένου να δοκιμαστούν και κάποιοι παίκτες- μείωσε τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς,

Επίσης, στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται αφενός το ντεμπούτο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για τους «πράσινους», αφετέρου οι επιστροφές των μέχρι πρότινος τραυματιών Σάντσεθ και Τελάντερ…

Φτωχό πρώτο ημίχρονο…

Ο Παναθηναϊκός δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, μάλιστα, παρότι προηγήθηκε με την προσπάθεια του Ζέκα και το αυτογκόλ του Πούγγουρα, όχι μόνο δεν «έχτισε» πάνω σε αυτό, αλλά μετά το πρώτο 20λεπτό επιδόθηκε και σε αρκετά λάθη, παρουσιάζοντας παράλληλα προβλήματα στην ανάπτυξη και την δημιουργία φάσεων.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι που είχαν σωστές αποστάσεις, δεν κλείστηκαν και προϊόντος του χρόνου έφτασαν αρχικά στο 1-1, με τον… συνήθη ύποπτο Ναζλίδη, ενώ θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια ακόμα και προηγούμενοι στο σκορ.

Ανέλαβε ο… Λέτο

Στην επανάληψη, οι «τριφυλλοφόροι» ξεκίνησαν πιο δυνατά, προσπάθησαν με κάποιες μεμονωμένες ενέργειες να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα αντ’ αυτού, όμως, εξαιτίας νέου κακού υπολογισμού της άμυνάς τους βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, από το γκολ του Μελικιώτη!

Η είσοδος του Πέτριτς σε συνδυασμό με την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 ρόμβο ήταν τα δυο στοιχεία που άλλαξαν τις ισορροπίες της αναμέτρησης, αφού φυσικά ανέλαβε… δράση ο Λέτο στη συνέχεια.

Με τον Αργεντινό άσο να σκοράρει ξανά μετά το 2012 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού -και μάλιστα εις διπλούν- και να συμβάλει τα μέγιστα στην ανατροπή, ολοκληρώνοντας το «έργο» του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μπουμάλ (61’ Πέτριτς), Ζέκα, Λουντ (72’ Αμπέντ), Εβαντζελίστα, Λέτο, Μαμούτε (46’ Κλωναρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Γιαννούλης, Aρτσε (88’ Καρακώστας), Μπαλάφας (72’ Νέτο), Ανάκογλου, Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Μελικιώτης (63’ Μάνος).