Το βραβείο του Best Goal της 27ης αγωνιστικής, για το δεύτερο τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή και το οποίο αναδείχτηκε κορυφαίο με ποσοστό 27,01% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, απονεμήθηκε σήμερα στον Μάρκους Μπεργκ.

Η βράβευση του Σουηδού επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από το μέλος του προπονητικού επιτελείου του «τριφυλλιού», Γιάννη Βονόρτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το αν αφιερώνει το βραβείο στο παιδί που περιμένει: «Ήταν σε μια καλή στιγμή. Είχα πει στη γυναίκα μου, πως αν πετύχαινα χατ-τρικ θα πανηγύριζα περισσότερο, όμως μετά το δεύτερο γκολ έγινα αλλαγή και δεν ήταν εφικτό να το πετύχω. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω και να πανηγυρίσω μαζί με την οικογένεια μου».

Για το γκολ του, που βραβεύθηκε: «Είχα πετύχει παρόμοια γκολ και στο παρελθόν. Ίσως όχι στην περίοδο που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Συνήθως είμαι επιθετικός που τελειώνει τις φάσεις με μια – δύο επαφές, όμως σε αυτή την περίπτωση έκανα μια ωραία ντρίμπλα και ένα όμορφο τελείωμα. Ήταν καλό το συναίσθημα».

Για τα play offs: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες. Και εγώ και η ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση των playoffs. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε καλά τη σεζόν με τα δύο παιχνίδια που απομένουν και να αρχίσουμε καλά στα play offs».

ber vraveusi 1

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βονόρτα:

Για το γκολ και την βράβευση του Μπεργκ: «Ο Μάρκους μας έχει συνηθίσει σε πολύ όμορφα και γρήγορα γκολ. Σε δύσκολες εκτελέσεις, αλλά αυτό ήταν ακόμα πιο δύσκολο, γιατί έπρεπε να υποδεχθεί τη μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Τελικά, τους ντρίμπλαρε και έκανε πολύ καλό τελείωμα. Αυτό το τρόπαιο θα προστεθεί στην πλούσια συλλογή του».