Παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα -ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο- αλλά και έλλειψη αποφασιστικότητας στην τελική προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός που δεν απείλησε αλλά δεν… απειλήθηκε κιόλας, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 29η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Έτσι, οι «πράσινοι» έμεινα μακριά από τη νίκη σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι τους, τρίτο διαδοχικό για την ακρίβεια, παρότι στο τέλος της αναμέτρησης θα μπορούσαν να είχαν φύγει από την Αρκαδία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, στην φάση του Βιγιαφάνιες…

Αλληλοεξουδετερώθηκαν

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ρυθμού, δεν «έφαγε» φάσεις και προσπάθησε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων με κάποια ενέργεια από τα άκρα. Κάπως έτσι προέκυψε και η καλύτερη στιγμή του, με την παράλληλη σέντρα του Λουντ για τον Κλωναρίδη, την οποία «έσβησε» ο Ζησόπουλος, πριν το ημίωρο.

Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, τα οποία έμειναν ωστόσο ατιμώρητα από τον διαιτητή Καλογερόπουλο!

Από μια φάση…

Στην επανάληψη, οι Αρκάδες ξεκίνησαν πιο δυνατά, πίεσαν για το γκολ αλλά χωρίς να «πατήσουν» περιοχή, αφού το έκαναν κυρίως με μακρινά σουτ. Ο Αντρέα Στραματσόνι προέβη σε διορθωτικές κινήσεις μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας σε 4-4-2 στην ευθεία, από «ρόμβο» που έπαιζε, με την είσοδο των Λέτο και Λαγού…

Κάπως έτσι το «τριφύλλι» έκανε και την ευκαιρία που θα του επέτρεπε να κάνει το 0-1, αλλά ο Βιγιαφάνιες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή! Στον αντίποδα, βέβαια, ο Αστέρας θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τελάντερ ωστόσο να αποδεικνύεται… από μηχανής Θεός, διώχνοντας το πλασέ του Μάσα και διατηρώντας το 0-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Κιτόκο, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78’ Ιωαννίδης), Χαμντανί, Δημούτσος, Μπερτόλιο (85’ Τσάβες), Μάσα, Φερνάντεζ (62’ Φούντας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Νάνο, Εβαντζελίστα (61’ Λαγός), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Πέτριτς (61’ Λέτο), Κλωναρίδης (75’ Μπουμάλ).