Το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Λούκας Βιγιφάνιες, για την εμφάνισή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής με ποσοστό 28,42% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η SuperLeague Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του Αργεντινού μέσου πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον συντονιστή των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες:

Για τη βράβευσή του:«Είναι όντως μια αναγνώριση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά πέρα από την προσωπική μου χαρά, πρέπει να πω ότι αυτό το κατάφερα με τη βοήθεια όλης της ομάδας».

Για το αν το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Πράγματι αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Θα έλεγα ότι και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αισθάνθηκα το ίδιο καλά και ελπίζω να έχω πάντα τέτοιες ευκαιρίες».

Για τον Δημήτρη Σαραβάκο: «Ελπίζω να μας βοηθήσει και να πηγαίνουν όλα καλά. Νομίζω ότι και εκείνος θα μπορέσει να μας προσφέρει μια σημαντική βοήθεια και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

villafanez award