Ο «Σέμπα» εντάχθηκε για πρώτη φορά στην οικογένεια του «Τριφυλλιού» το καλοκαίρι του 2009 και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του νταμπλ το 2010. Ηγήθηκε της προσπάθειας και τις επόμενες δύο σεζόν, μέχρι που ήρθε το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του το χειμώνα του 2012 να θέσει τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό νοκ άουτ. Τον Ιανουάριο του 2013 έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό αλλά ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ. Ούτε οι φίλοι του «Τριφυλλιού» τον ξέχασαν, ούτε ο ίδιος ο Αργεντινός τον Παναθηναϊκό. Και το χειμώνα του 2016 επέστρεψε για να πανηγυρίσει και άλλους τίτλους.

Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Λέτο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές και ο άνθρωπος που από την πρώτη του στιγμή στην Ελλάδα τον αγκάλιασε σαν πατέρας, η τεράστια μορφή του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα του έδωσε μια επετειακή φανέλα. Πλέον στόχος είναι οι 200 συμμετοχές και γιατί όχι να προσπεράσει και τον Ρότσα!

Δείτε το βίντεο καιεγγραφείτε δωρεάνστο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube ώστε να βλέπετε πρώτοι όσα αφορούν το «Τριφύλλι».