Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα δεν είχαν παίξει αρκετά, είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παναχαϊκή που έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα. Το Τριφύλλι επικράτησε 3-1 αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής της ομάδας ενόψει της απαιτητικής συνέχειας της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επανεμφάνιση του Πασχάλη Στάικου μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον άφησε εκτός αγώνων για περίπου πέντε μήνες, ενώ για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν αγωνίστηκε ο Γενς Βέμερ.

Τα γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού πέτυχαν ο Βλαχοδήμος στο 44’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 20 μέτρα, ο Βιγιαφάνιες στο 85’ μετά από κλέψιμο του Ρινάλντι στην αντίπαλη περιοχή και ασίστ του Στάικου στον σκόρερ και ο Τελάντερ στο 87’ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά του Βέμερ. Για την Παναχαϊκή είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 54’ με τον Μωραΐτη.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι, με τον Βλαχοδήμο στο 23’ και με τον Κλωναρίδη στο 73’.

Παναθηναϊκός: Στιλ (46′ Κοτσόλης), Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής (61′ Βέμερ), Χουχούμης, Ρέις (61′ Κουρμπέλης), Μαρινάκης (61′ Στάικος), Μπουμάλ (61′ Βιγιαφάνιες), Π. Βλαχοδήμος, Λέτο (61′ Κλωναρίδης), Μόλινς (61′ Ρινάλντι).

Παναχαϊκή: Χαλκιάς (48′ Σούλης), Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σπανός. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Γεωργαντόπουλος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Στεργίδης, Πολυχρόνης, Μωραϊτης, Μπουρλάκης, Κωσταντακόπουλος, Σούλης.