Στα 54 λεπτά που παίχθηκε ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός, παρά τις απουσίες, προηγούνταν στο σκορ με το γκολ του Μπεργκ έπειτα από την παράλληλη πάσα – ασίστ του Μολίνς μόλις στο 9’. Μολονότι μάλιστα αγωνιζόταν από το 20’ με παίκτη λιγότερο είχε την εικόνα της ομάδας που ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και έλεγχε το ρυθμό και την εξέλιξη της αναμέτρησης. Επιπλέον, με δεδομένη την… αποκατάσταση της αριθμητικής ισορροπίας έπειτα από την αποβολή του Ουαρντά στο 51’, χωρίς βέβαια να έχει νόημα οποιαδήποτε πρόβλεψη, εύλογα μπορεί κανείς να υποστηρίξει πως οι συνθήκες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης είχαν διαμορφωθεί ευνοϊκά για τον γηπεδούχο. Ωστόσο, υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν υπήρξε ποτέ.

Η προσωρινή – αρχικά – διακοπή ήρθε ως αποτέλεσμα της συμπλοκής μεταξύ ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από μαρκάρισμα του Κρέσπο στον Στιλ. Είναι χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικράτησε το γεγονός ότι στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε – ως μη όφειλε – και ο προ ολίγου αποβληθείς Ουαρντά, ο οποίος μάλιστα προέβη και σε εμπρηστικές – σύμφωνα με το φύλλο αγώνα – χειρονομίες προς την εξέδρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα ένα αντικείμενο από την εξέδρα χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή του ΠΑΟΚ ο οποίος μετέβη στα αποδυτήρια για να εξεταστεί από το γιατρό του αγώνα. Η έκθεση του τελευταίου προς τον διαιτητή έκανε λόγω για επιφανειακή εκδορά και με αυτό το δεδομένο ο κ. Κομίνης ήταν έτοιμος να ζητήσει από τις ομάδες να επανέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ωστόσο ενημέρωσε αιφνιδίως ότι ο κ. Ιβιτς δεν αισθάνεται καλά και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο κι έτσι η επανέναρξη του παιχνιδιού δεν συνέβη ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο να τεθεί επικεφαλής της βαθμολογίας των playoffs και να αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για τη συνέχειά τους χάρη στην προσπάθεια των προπονητών και των ποδοσφαιριστών του μέσα στο γήπεδο, όμως τελικά ούτε αυτό συνέβη ποτέ και για πολλοστή φορά το πλεονέκτημα ανήκει σε εκείνον που είναι ισχυρότερος έξω από αυτό

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός:Βλαχοδήμος (αποβ. 20’), Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μολίνς (22’ Στιλ)

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46’ Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (35’ Κάμπος), Πρίγιοβιτς