Σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν μαζί του στην Κύπρο χρησιμοποίησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στη Λευκωσία. Η κυπριακή ομάδα επικράτησε 1-0 με γκολ του Ντάρμπισιρ στο 18ο λεπτό, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο προκειμένου να σκοράρει.

Στο πρώτο ημίχρονο μετά το 15ο λεπτό η Ομόνοια έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18′ μετά από διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Κότσαρης απέκρουσε το σουτ του Λόπες αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Ντάρμπισιρ πρόλαβε τον Κουλιμπαλί και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η κυπριακή ομάδα σταμάτησε στον Κότσαρη σε δύο περιπτώσεις στο 34ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αρχικά ισορρόπησε και εν συνεχεία πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 77′ ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 82′ ο Κουρμπέλης έκλεψε τη μπάλα και έκανε κατά μέτωπο επίθεση αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά. Στο 84′ ο Μπουζούκης πάσαρε στον Εμμανουηλίδη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπουζούκης βρήκε τον Εμμανουηλίδη αυτός πέρασε τον Βύντρα από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε και το γύρισμα αλλά ο Πίσπας μόνος του στη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα ψηλά.

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (68′ Αντόνια), Μόντες (81′ Αλμπίν), Χριστοφή (75′ Εντρένα), Ζίβετς (58′ Λόε), Ντάρμπισιρ (43′ Ραμίρες).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Κουλιμπαλί (75′ Οικονομόπουλος), Γιόχανσον (66′ Μαυρομάτης), Θεοχάρης (75′ Αποστολάκης), Οικονόμου (81′ Πίσπας), Χατζηθεοδωρίδης (79′ Κουντουριώτης), Κάτσε (66′ Τζανδάρης), Στάικος (46′ Κουρμπέλης), Δώνης (70′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46′ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46′ Σέχου).