Η πρώτη ομάδα ξεκίνησε με γκολ το παιχνίδι. Μόλις στο 4’ από λάθος συνεννόηση των Χριστογεώργου – Ζερβόπουλου, ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων απομάκρυνε πάνω στον Κουντουριώτη που με απευθείας πλασέ από πλάγια αριστερά και εκτός περιοχής σκόραρε. Στο 16’ από σέντρα του Χαντζάρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του αφύλαχτου Εμμανουηλίδη, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 19’ οι Νέοι είχαν ευκαιρία για ισοφάριση με το σουτ του Τζαβίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ο Χαντζάρας άνοιξε αριστερά στον Κουντουριώτη, αυτός βρήκε στον κενό χώρο τον Εμμανουηλίδη που γύρισε στον αμαρκάριστο Σιφναίο αλλά το πλασέ του έφυγε ψηλά.

Στο 22’ ο Χαντζάρας έκλεψε τη μπάλα ψηλά και πάσαρε στον Στάικο που σούταρε δυνατά πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 26’ ο Κουντουριώτης έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Χαντζάρα που μπήκε από αριστερά στην περιοχή όμως το πλασέ του έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο 35λεπτο ήρθε για τους Νέους. Στο 45’ ο Τζαβίδας έφυγε από δεξιά, μπήκε στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ του απέκρουσε με το πόδι ο Ξενόπουλος.

Στο 49’ ήρθε το 3-0 με όμορφη κάθετη πάσα του Τζανδάρη στην πλάτη της άμυνας όπου ο Πίσπας απέναντι στον τερματοφύλακα δεν λάθεψε με το πλασέ του. Ένα λεπτό αργότερα ο Πίσπας δημιούργησε το 4-0 με ωραία κίνηση από αριστερά και σέντρα στο ύψος του πέναλτι για τον Σέχου που με πλασέ σκόραρε. Στο 57’ από καλό συνδυασμό και εναλλαγή αρκετών παικτών, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Σέχου να περνάει ασίστ στον Πίσπα που πλάσαρε για το 5-0.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Μαυρομάτης (36’ Οικονομόπουλος), Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Τζανδάρης, Στάικος (36’ Αγγελόπουλος), Χαντζάρας (47′ Σέχου), Εμμανουηλίδης (36’ Αποστολάκης), Σιφναίος (47′ Πίσπας).

Παναθηναϊκός Κ20: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παπαθανασίου, Ζερβόπουλος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ηλιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστοδουλής, Ζαγαρίτης, Ξεπαπαδάκης, Μανιδάκης, Παλασκώνης, Σπίνος, Κώστας, Σταμούλης.

Pispas fil Kountour filiko Xantzaras filiko Emmanou filiko Donis Dabizas