Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με δύο ημίχρονα των 35 λεπτών με αντίπαλο την ομάδα Κ-19 έδωσε ένα γκρουπ παικτών, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης. Θεραπεία έκαναν Μουνιέ, Βέργος και ατομικό ο Κάτσε.

Το φιλικό βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 1-0 χάρη σε γκολ του Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ.

Με την πρώτη ομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο ο υπό δοκιμή Νιάν.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Παναθηναϊκός Κ-19: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.