Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις προπονήσεις είχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας αλλά και επαγγελματίες της ομάδας Νέων, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε φιλικό με αντίπαλο την εθνική U21 του Μαυροβουνίου στο “Γ. Καλαφάτης”. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-1, αλλά το κυριότερο είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που το τελευταίο διάστημα δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν αρκετά σε αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης δοκιμάστηκε ο χαφ Ιντρίσα.

Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Χατζηγιοβάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52′ ήρθε το 2-0 με αλλαγή ρόλων, αφού ο Χατζηγιοβάνης σέντρα από δεξιά και ο Αθανασακόπουλος με κοντινή προβολή σκόραρε. Στο 81′ ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αφού μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84′ με κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου και προβολή του Πούγγουρα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63′ Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63′ Μαυρουδής), Στάικος (63′ Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63′ Ηλιάδης), Αρμενάκας (63′ Σερπέζης), Βέργος (63′ Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30′ Αθανασακόπουλος).

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό έκαναν προπόνηση. Εξαίρεση ο Φάνης Μαυρομμάτης που ακολούθησε θεραπεία.

Staikos filiko Xatzitheod filiko