Έχοντας την δυνατότητα να ξεκουραστούν για περίπου έναν μήνα και μετά τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες έγιναν το προηγούμενο τριήμερο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Β πραγματοποίησαν σήμερα στο Κορωπί την πρώτη τους προπόνηση -διάρκειας σχεδόν 1,5 ώρας- για τη νέα χρονιά, με φόντο τη συμμετοχή στη Super League 2.

Καινούργια πρόσωπα ήταν οι Καλοσκάμης, Τσεβάς, Χατζηιωάννου και Καρακασίδης, αλλά και ο «παλιός» Φρόκου. Αντιθέτως, απουσίασαν με άδεια οι διεθνείς Προδρομίτης, Κυριόπουλος και Συμεωνίδης, οι Αγκοστίνιο-Φουρτάδο για προσωπικούς λόγους καθώς και ο τραυματίας Ταβάρες που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Το πρόγραμμα των Πράσινων θα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις, ενώ το βασικό στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στο Καρπενήσι, στο διάστημα 13-23 Αυγούστου.

Εκεί, ο Παναθηναϊκός Β έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους τον Λεβαδειακό και την ΑΕΛ, στις 17 και 22/8 αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και δύο τουλάχιστον ακόμα αναμετρήσεις προπονητικού χαρακτήρα.