Χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στον αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός Β’ ηττήθηκε με 2-0 από τον Γιούχτα Αρχανών στην Κρήτη.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μπουτσάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ με τον Νοικοκυράκη με πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής. Ο Παναθηναϊκός Β’ έδειξε αδυναμία να ελέγξει το ρυθμό, έχοντας τους περισσότερους ποδοσφαιριστές σε κακή μέρα. Στον 35′ ο Νοικοκυράκης γύρισε τη μπάλα και ο Ροβίθης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές βοήθησαν κάπως τον Παναθηναϊκό Β’, τουλάχιστον για να μην απειληθεί εκ νέου. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μπουν ξανά στο ματς χάθηκε στο 67′ με κοντινή προβολή του Μπιλάλ να φεύγει άουτ.

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης (63′ Μάρτσι), Μπουτσάκης (63′ Βρεττός), Πολυχρόνης (72′ Κωστανάσιος), Νοικοκυράκης (72′ Κίσσας), Μπρους, Αλεξόπουλος (83′ Δασκαλάκης).

Παναθηναϊκός Β’: Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Φουρτάδο (46′ Τουρκοχωρίτης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Λαμψιάς (46′ Καλοσκάμης), Καραμπάς (46′ Συμεωνίδης), Λιούμης (46′ Ρόμπι), Μπιλάλ (75′ Νταμπίζας).