ΜΕΛΗ Δ.Σ.

Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Α' Αντιπρόεδρος

O Λεωνίδας Μπουτσικάρης γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1978 και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Γιάννης Παναγιωτίδης

Β' Αντιπρόεδρος

Είναι Πολιτικός Μηχανικός με αρχικές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το DereeCollege και στη συνέχεια με M.Sc. από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (M.I.T.).

Γιάννης Παναγιωτίδης

Γιάννης Αλαφούζος

Μέλος Δ.Σ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Ναυτιλία και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φίλαθλος και φίλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε το 2008 την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση που στόχευε στο άνοιγμα της Π.Α.Ε. σε λοιπούς μετόχους. Τον Μάιο του 2012, ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Συλλόγου, έδωσε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο μέσα από την Ίδρυση της μη κερδοσκοπικής εταιρίας λαϊκή βάσης, την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ενός οράματος που έγινε πραγματικότητα μέσα από την ανάπτυξη του σχεδίου συμμετοχής των φιλάθλων στη διοίκηση της ομάδας.

Γιάννης Αλαφούζος

Άννα Λουμίδη

Μέλος Δ.Σ.

Άννα Λουμίδη

Γιώργος Μαθιόπουλος

Μέλος Δ.Σ.

Ο Γιώργος Μαθιόπουλος γεννήθηκε το 1981 στην Καλαμάτα. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και νομικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Γιώργος Μαθιόπουλος

Δημήτρης Βρανόπουλος

Μέλος Δ.Σ.

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Tελείωσε το γυμνάσιο στο Κολλέγιο Αθηνών και συνέχισε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στο ‘’London School of Economics’’ κάνοντας Bsc σε ‘’Economics of Trade and Industry’’ και Msc στο “Investment Planning’’.

Δημήτρης Βρανόπουλος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.