ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Στον Παναθηναϊκό Β ο Κωνσταντίνος Νταμπίζας

Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους
Στον Παναθηναϊκό Β ο Κωνσταντίνος Νταμπίζας | pao.gr

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Νταμπίζα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Νταμπίζας είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, απ’ όπου αποχώρησε λόγω σπουδών στην Αγγλία. Στο Νησί έπαιξε στη Γκέιτσχεντ. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εντάχθηκε στον Αστέρα Βάρης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα όπου μεγάλωσα. Ευχαριστώ όλο το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση, ελπίζω να τους δικαιώσω. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε ο Νταμπίζας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.