ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Στον Παναθηναϊκό Β ο Γιάννης Σουρδής

Υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας
Στον Παναθηναϊκό Β ο Γιάννης Σουρδής | pao.gr

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σουρδή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σουρδής είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 2001 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στο Φοίβο Βάρης και στα 12 του εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2017 μεταπήδησε στην αγγλική Γουότφορντ, η οποία ένα χρόνο αργότερα τον παραχώρησε στην Ουντινέζε. Από εκεί δόθηκε δανεικός σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, τις Μουζάν και Ρίμινι.

«Επέλεξα τον Παναθηναϊκό παρότι είχα σχεδόν συμφωνήσει με άλλη ομάδα, γιατί στην καρδιά δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο! Ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωπόι του με πίστεψαν στο παρελθόν, με πιστεύουν και τώρα. Τα τρία χρόνια συμβολαίου είναι αρκετός χρόνος για να δείξω τις ικανότητές μου. Εξαρτάται από εμένα εάν και πότε θα ανέβω στην πρώτη ομάδα», τόνισε ο Σουρδής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.