Φέτος τα Χριστούγεννα τα δώρα είναι πράσινα και τα ζητάμε από τον «Πανάθα»!

Όλοι οι μικροί μας φίλοι έως 13 ετών μπορούν να στείλουν το δικό τους γράμμα στον «Πανάθα» και να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από την Πέμπτη 17/12 έως και την Κυριακή 20/12 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τη νεότερη γενιά φιλάθλων του συλλόγου να γράψει τις ευχές της, αναγράφοντας και το επιθυμητό δώρο από τη σχετική λίστα.

Τη Δευτέρα 21/12 θα γίνει κλήρωση για 50 δώρα του Παναθηναϊκού, ενώ τα καλύτερα γράμματα θα κερδίσουν αναμνηστικά δώρα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς των social media του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ

Φανέλες του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας
Μπάλες ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Τσάντα με αξεσουάρ του Παναθηναϊκού.

Στείλε το γράμμα σου στον «Πανάθα»

ο Διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές του «Πανάθα» για τα παιδιά είχαν ανέκαθεν επιτυχία. Την τελευταία διετία μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργάνωσε στο χώρο των VIP του Ολυμπιακού Σταδίου γιορτές που έμοιαζαν με πάρτι! Στην αίθουσα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με την παρουσία συνολικά πάνω από 1.000 ατόμων σε κάθε γιορτή. Μάλιστα πέρυσι ο κόσμος δεν πτοήθηκε ούτε από τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, δίνοντας μαζικά το παρών!

FOLLOW

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.