Και τα μετάλλια τους φόρεσαν στο λαιμό, και το κύπελλο σήκωσαν, και τον ύμνο του Παναθηναϊκού τραγούδησαν, και τα συνθήματα της πράσινης εξέδρας είπαν, και με την ψυχή τους το χάρηκαν! Η ομάδα Κ19 του Τριφυλλιού έζησε όπως έπρεπε την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή Ελλάδας 2021-22 στην εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, «Γεώργιος Καλαφάτης»!

Η γιορτή ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τον πλέον συμβολικό χαρακτήρα. Αρχικά με το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα Κωφών, ένα ξεχωριστό σύνολο το οποίο σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε, λίγο μετά την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του μεγάλου μαχητή και πραγματικού νικητή ποδοσφαιριστή της Κ19 του Παναθηναϊκού, Φάνη Αυγερινού! Μάλιστα ο Φάνης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ στην απονομή κλήθηκε από τον πρώτο αρχηγό της Κ19, Γιώργο Παυλάκη να σηκώσουν μαζί πρώτοι το τρόπαιο!

Οι Πράσινοι παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και εν συνεχεία σήκωσαν το τρόπαιο μπροστά στους δικούς τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην κερκίδα του «Γ. Καλαφάτης». Οι πρωταθλητές δεν παρέλειψαν να σηκώσουν στα χέρια τον προπονητή της ομάδας και επικεφαλής της ακαδημίας, Βαγγέλη Σάμιο αλλά και τον βοηθό του, Ανδρέα Ντρένοβα.

Για καθαρά ιστορικούς λόγους ο φιλικός αγώνας έληξε υπέρ των πρωταθλητών του Παναθηναϊκού με σκορ 5-1 και σκόρερ τους Τόρρα, Μπιλάλ, Καλοσκάμη, Τσιάβο, Παπανικολόπουλο.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι  Λίλο, Ζαφείρης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Καρνέσης, Πορφυρόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Βολάκης, Τόρρα, Μπιλάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Παναγάκος, Τσεβάς, Τσιάβος, Πιτσώτης, Καμαρός, Λιατίφης, Ποπιέλα, Ψύλλας, Παπανικολόπουλος, Νότας, Νταμπίζας και Αυγερινός. Δεν αγωνίστηκαν οι Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κωστόπουλος, Κολόμπο, Καλός, Κωστόπουλος, Κολόμπο, Ζεϊμπέκης, Κρυπαράκος, Χατζηγιαννάκης, Διαμαντής.

Διαβάστε στο match programme του αγώνα με τον Ολυμπιακό το μεγάλο αφιέρωμα στην πορεία της Κ19.