Η λειτουργία SSO επιτρέπει τη χρήση μίας και μόνο σύνδεσης, με την οποία ο κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές μας. Με μία και μόνο εισαγωγή διαπιστευτηρίων, κάθε χρήστης θα μπορεί να εισέλθει στην πλατφόρμα εισιτηρίων της Ticket Master , του E-shop  του Παναθηναϊκού, αλλά και του app του Παναθηναϊκού. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται η απομνημόνευση πολλαπλών κωδικών πρόσβασης.

Τι επιτυγχάνεται με τη χρήση του SSO;

Μειώνονται ή εξαλείφονται τα μηνύματα για είσοδο, απλοποιώντας την πρόσβαση, παρέχεται υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας συναλλαγών και βέβαια αυξάνεται η εμπειρία απόλαυσης των υπηρεσιών.

Από την 1η Ιουλίου 2024 με την πρώτη είσοδο κάθε χρήστη σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μας, θα ζητείται υποβολή αίτησης εγγραφής, ακόμη κι αν υπάρχει ήδη ενεργός λογαριασμός. Κατά την εγγραφή  συστήνεται η διατήρηση ίδιου email/username που χρησιμοποιούνταν για την αγορά εισιτηρίων, προκειμένου να διατηρηθεί αρχείο ιστορικού.

Ειδικότερα πριν από την πρώτη αγορά εισιτηρίων, θα ζητηθεί να συμπληρωθούν επιπλέον στοιχεία που είναι αναγκαία, σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την αγορά εισιτηρίων αθλητικών θεαμάτων και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη νέα εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε Mail στις παρακάτω διευθύνσεις:

[email protected] Διεύθυνση Εισιτηρίων

[email protected] Εμπορική Διεύθυνση