Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου 2022 θα διοργανώσει ανοικτές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) που δεν ανήκουν σε σχολές του δικτύου Panathinaikos Soccer Schools, γεννηθέντες το έτος 2013, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκοπό, όσοι επιλεγούν από τους προπονητές, να ενταχθούν στην Ακαδημία.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατεβάσει εδώ τη σχετική αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά, να τη συμπληρώσει και να την αποστείλει στο email της γραμματείας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού: [email protected]

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου. Όλες οι εμπρόθεσμες αιτήσεις θα γίνουν δεκτές και ως εκ τούτου όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα προσέλθουν στις παρακάτω ημέρες και ώρες με αθλητική περιβολή προκειμένου να προπονηθούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα συγκέντρωσης 16.00              Ώρα προπόνησης 16.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα συγκέντρωσης 10.00              Ώρα προπόνησης 10.30

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι κατά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προσέρχονται στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για να λάβουν μέρος στην προπόνηση, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μαζί τους και τα κάτωθι:

  1. Βεβαίωση αρνητικού rapid ή μοριακού test covid που έχει διενεργηθεί τις τελευταίες 48 ώρες από την άφιξη τους στο αθλητικό κέντρο (δεν θα γίνονται δεκτές βεβαιώσεις που αφορούν self-test).
  2. Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης.
  3. Γραπτή άδεια από τους νόμιμους κηδεμόνες του που του επιτρέπουν να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου 2022, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.
  4. Πρόσφατη (από 1/8/2022 και έπειτα) ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού καθημερινά από τις 11:00 έως τις 15:00 στο 2106647163 (εσωτ. 168).