Ξεκινά το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης των αθλητών που ανήκουν στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων και την άμεση ένταξή τους στην κεντρική Ακαδημία του Συλλόγου μας.

Στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου, θα δοκιμαστούν οι μικροί ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης και αγώνες μεταξύ των επίλεκτων.

Οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν, θα κληθούν στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να συμμετάσχουν στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, με υπεύθυνο τον διευθυντή της πράσινης Ακαδημίας κ. Γιάννη Σαμαρά και τους συνεργάτες του προπονητές.

Το Πρόγραμμα ξεκινά με την ηλικιακή κατηγορία των Παίδων (έτος γέννησης 2000-2001), το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, με περίπου 60 επίλεκτους ποδοσφαιριστές των Σχολών μας να συμμετέχουν σε προπόνηση και αγώνες επίδειξης, παρουσία των προπονητών και των σκάουτερς των τμημάτων υποδομής, καθώς και του Προέδρου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κ. Γιώργου Καπουράνη και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το Σάββατο (15/11) μετά την ολοκλήρωση των αγώνων επίδειξης θ’ ακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο και στη συνέχεια οι αθλητές, οι γονείς και οι υπεύθυνοι των συνεργαζόμενων σχολών, θα τύχουν υποδοχής από τους εκπροσώπους των Σχολών Ποδοσφαίρου και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε φιλική δεξίωση προς τιμήν τους.