Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό των ανέργων φιλάθλων και ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους»!
Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λαμία το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, η ΠΑΕ θα διαθέτειΔΩΡΕΑΝ 300εισιτήρια σε ανέργους!
Η διαδικασία για να πάρει ένας άνεργος φίλαθλος το δωρεάν εισιτήριο είναι η εξής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα στέλνουν το αίτημα τους στοmailinfo@paotickets.grμε τίτλο θέματοςΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, επισυνάπτονταςΚΑΘΕ ΦΟΡΑτο έντυπο «Αποδεικτικό Ανανέωσης Δελτίου Ανεργίας»ή«Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας». Τα συγκεκριμένα έντυπα είναι απαραίτητα διότι αναγράφουν τη διάρκεια ισχύς της κάρτας ανεργίας αλλά και τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση κάθε εισιτηρίου. Τα αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα δωρεάν εισιτήριο.
Από τη στιγμή που τα στοιχεία τουmailθα είναι επαρκή και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός των 300 εισιτηρίων ανά αγώνα, η ΠΑΕ θα αποστέλλει ηλεκτρονικά μέσωmailτο δωρεάν εισιτήριο.
Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια δεν είναι διαθέσιμα ούτε για την υποβολή σχετικών αιτημάτων από ανέργους φιλάθλους ούτε για την παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων.