ΟΔεσμόςέρχεται να βοηθήσει τους κοινωφελείς οργανισμούς να επιτελέσουν το έργο τους, καλύπτοντας ανάγκες τους, διευκολύνοντας παράλληλα όλη τη διαδικασία της δωρεάς για τον δωρητή.

ΤοEleven Campaignείναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που στόχο έχει να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία μέσω εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων. Είναι ένα πολύπλευρο εγχείρημα με διεθνή εμβέλεια και θετική συνεισφορά στην κοινωνία μας.

Από αύριοΠαρασκευή 31 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίουστο «The Mall Athens» επισκέπτες όλων των ηλικιών δίνουν ραντεβού στο«UniteTHEMall»και στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς του προκειμένου να συμμετάσχουν και να παίξουν δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Το τριήμερο αυτό συμπίπτει χρονικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και με αφορμή το «UniteTHEMall», το οποίο αποτελεί μία από τις εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Eleven Campaign (www.elevencampaign.org), οι δύο ομάδες έστειλαν ένα δυνατό ενωτικό μήνυμα. ΟΔημήτρης Κουρμπέλης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παίζουν μπάλα με τον Αντριάνο από την ακαδημία τουΠαναθηναϊκούκαι τονΑρντίταπό την ακαδημία της ΑΕΚ σε ένα συμβολικό βίντεο για να στείλουν στα πέρατα όλου του κόσμου το μήνυμα του “Ευ αγωνίζεσθαι” και του ότι μπροστά στη στρογγυλή θεά, τη μπάλα, όλοι είμαστε ίσοι.

https://www.youtube.com/watch?v=ijx8vpj9FBw&feature=youtu.be